Kelhar se seli na Otok

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dejan Kelhar je podpisal kratkoročno pogodbo z angleškim drugoligašem Sheffield Wednesdayjem.
Oglej si celoten članek
Sheffield Wednesday je na klubski spletni strani potrdil sodelovanje z branilcem. Sovam se bo Dejan Kelhar pridružil po uspešni preizkušnji, ki jo prestal pred to sezono
 
S sabo prinašam veliko evropskih izkušenj zaradi igranja v Izraelu, Nemčiji, Belgiji, Poljski, Azerbajdžanu, Turčiji in Sloveniji. V Angliji še nisem igral, a sem se pogovarjal s številnimi nogometaši, ki so mi o angleškem nogometu povedali le dobre reči. Zaradi tega se veselim igranja v novem klubu. Z ekipo sem že celo poletje, odigral sem nekaj tekem, veseli pa me trenerjeva pozitivna ocena, ki mi je prinesla tudi pogodbo," je ob prestopu dejal 30-letni nogometaš.
 
Klub, ki je v lasti Milana Mandarića, ta je nekaj časa sodeloval tudi s Koprom, že nekaj sezon igralcem ponuja kratkoročne pogodbe, v primeru dobrih predstav v ligi Championship pa bi bilo lahko Kelharju ponujeno tudi daljše sodelovanje. Pri Sovah, ki sezono odpirajo v soboto na gostovanju pri Brightonu, bo sicer nosil dres s številko 44. 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.