Ker je udaril navijača, ostal brez kluba

Foto: Profimedia
Dolgoletni član francoske izbrane vrste si mora poiskati nov klub.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je izrekla disciplinsko kazen francoskemu nogometašu Patriceu Evraju, ki je pred tekmo evropske lige proti portugalski Vitorii Guimaraes prejšnji teden brcnil navijača svoje ekipe. Evra ne bo smel nastopati na evropskih tekmah v vseh tekmovanjih do konca junija 2018. Poleg prepovedi nastopanja je 36-letni branilec dobil tudi globo, plačati bo moral še 10.000 evrov kazni.

Kot Cantona Zvezdnik s kung fu brco nad navijača svojega kluba

Nogometaš je pred desetimi dnevi dobil rdeči karton že pred začetkom tekme evropske lige; po izmenjavi žaljivk z navijačem Olympiquea Marseilla je razgretega privrženca svoje ekipe brcnil v glavo s pravim filmskim kung fu udarcem. Klub je že naslednji dan 36-letnega igralca suspendiral.

Danes je francoski klub že sporočil, da so z nogometašem sporazumno končali sodelovanje in da Evra ni več član Olympiquea iz Marseilla. Branilec je v svoji karieri igral tudi za Manchester United in Juventus, v francoski reprezentanci pa je zbral 81 nastopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.