Šport > Nogomet
1812 ogledov

Zvezdnik s kung fu brco nad navijača svojega kluba

Patrice Evra Marseille Vitoria twitter Evra bi bil lahko uspešen tudi v kakšnem borilnem športu.
Nekdanji francoski reprezentant je na gostovanju na Portugalskem izgubil živce.

Francoski Marseille, ki je v kvalifikacijah za Ligo Evropa izločil Domžale, je v četrtek v okviru omenjenega tekmovanja gostoval pri Vitórii Guimarães in minimalno izgubil (1:0).

josip iličić Liga Evropa Šport Mojstrovina Verbiča, zadel tudi Iličić, Kek na kolenih

Srečanje je imelo neverjeten uvod. Eden od zvezdnikov francoskega kluba - Patrice Evra, je bil s strani trenerja uvrščena na rezervno klop, toda začetka tekme ni dočakal.

Še pred prvim sodniškim piskom (po ogrevanju) je namreč nastal prepir med navijači Marseilla in igralci. Evra, ki so ga navijači večkrat kritizirali, se je odločil posredovati in je močno brcnil enega od "ultrasov".

Glavni sodnik, ki ni bil prisoten ob incidentu, je po posredovanju ostalih uradnih oseb Evraju nato pokazal rdeči karton.

"Patrice ima izkušnje, ne bi smel tako reagirati, to je jasno. Je več kot izkušen igralec. Tako ne smeš odgovoriti na žaljivke, še bolj neverjetno pa je, da so prišle iz ust naših navijačev. Patrice se bo moral brzdati. To je vse, kar lahko rečem," je po tekmi dejal trener Marseilla Rudi García.

Evra, sicer nekdanji član AS Monaca, Juventusa in Manchester Uniteda, se je morda zgledoval po slavnem rojaku Éricu Cantonaju, ki je, takrat v dresu Manchester Uniteda, leta 1995 na tekmi proti Crystal Palacu s podobnim manevrom umiril žaljivega navijača. 

S francoskimi nogometaši očitno ne gre zobati češenj. Gotovo se še spomnite kako je kariero zaključil največji med njimi - Zinedine Zidane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.