Šport > Nogomet
617 ogledov

Neymarja med tekmo varovali policisti

neymar Reševalni pas/Twitter
Brazilski zvezdnik je bil na tekmi francoskega prvenstva tarča navijačev Marseilla.

Paris Saint-Germain se je v 10. krogu Ligue 1 dokopal do točke proti Marseillu, ko je v 93. minuti za izenačenje poskrbel Edinson Cavani. Pariški velikan je tekmo končal z desetimi nogometaši, saj je bil v 87. minuti izključen Neymar.

Brazilski napadalec, ki je v 33. minut zadel za izenačenje, si je v dveh minutah prislužil dva rumena kartona.

"Razočarani smo nad rdečim kartonom Neymarja, saj je bil med tekmo tarča številnih prekrškov. Naloga nas vseh je, da zaščitimo igralce," je po tekmi dejal trener PSG-ja Unai Emery.

Parižani po desetih krogih še naprej ne poznajo poraza ter z osmimi zmagami in dvema remijema zasedajo vrh prvenstvene lestvice, kjer imajo štiri točke več od Monaca.

Neymar je bil med tekmo tarča gostujočih navijačev, ki so se najdražjega nogometaša vseh časov lotili z vsemi razpoložljivimi sredstvi. S tribune so na Brazilca deževali različni predmeti, od žvigalnikov do kovancev, zato je med izvajanjem kota potreboval zaščito policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice