Šport > Nogomet
808 ogledov

Prepir Neymarja in Cavanija

neymar cavani mbappe
Prve težave v zvezdniški zasedbi Paris Saint-Germaina.

Paris Saint-Germain je v nedeljo na Parku princev gostil Olympique Lyon (2:0) in zabeležil še šesto zaporedno ligaško zmago v letošnji sezoni. Tekmo sta popestrila zvezdnika pariškega velikana, ki se nista mogla zediniti, kdo je 'glavni na vasi'.

Najprej se zapletlo se je pri izvajanju prostega strela. Edinson Cavani je očitno menil, da mu kot uveljavljenemu članu ekipe (139 golov na 209 tekmah) pripada pravica do strela, drugačnega mnenja pa je bil Dani Alves, ki je žogo zaščitil pred Urugvajcem in jo izročil Neymarju.

Kot da to ne bi bilo dovolj, sta se Cavani in Neymar sporekla še pred izvajanjem najstrožje kazni. Na koncu je obveljala volja Urugvajca, čigar strel je ukrotil vratar Anthony Lopes

"Najstrožje kazni izvajajo igralci. Eden je Cavani, drugi je Neymar. Potreben je dogovor dveh gospodov. Za naprej se bomo dogovorili, saj oba znata zadeti. Želim, da se pri tem izmenjujeta. Če se ne mosta mogla dogovoriti, bom odločil jaz. To ne sme postati problem," je povedal trener Unai Emery.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice