Ker je zgrešil enajstmetrovko, mu grozijo s smrtjo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Francoski napadalec je prejel grožnje s smrtjo.
Oglej si celoten članek

Thomas Henry, francoski napadalec italijanskega nogometnega prvoligaša Verone, je na Instagramu zapisal, da so mu neznanci grozili smrtjo, potem ko je na sobotni prvenstveni tekmi proti Interju v sodnikovem dodatku zgrešil enajstmetrovko in s tem zapravil možnost, da bi njegova ekipa osvojila točko.

"Vsem tistim ljudem, ki mislijo, da poznajo nogomet bolje kot kdorkoli drug in ki hkrati žalijo in želijo smrt meni in moji družini, sporočam, da močno upam, da boste nekega dne v svojih malih življenjih našli mir," je na Instagramu zapisal Henry, ki je na tekmi, ta se je končala z zmago Interja z 2:1, pred zapravljeno najstrožjo kaznijo dosegel edini gol za svojo ekipo, in sicer nekaj trenutkov po vstopu na igrišče s klopi za rezervne igralce.

Foto: Profimedia Thomas Henry

Devetindvajsetletni Henry v tej sezoni stalno vstopa na igrišče kot rezervist, saj po mnenju trenerja po lanski operaciji kolena, v katerem si je strgal vezi, ni pripravljen za vso tekmo. Doslej je v sezoni dosegel tri gole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.