Šport > Nogomet
1198 ogledov

Ker je zgrešil enajstmetrovko, mu grozijo s smrtjo

Thomas Henry Profimedia
Francoski napadalec je prejel grožnje s smrtjo.

Thomas Henry, francoski napadalec italijanskega nogometnega prvoligaša Verone, je na Instagramu zapisal, da so mu neznanci grozili smrtjo, potem ko je na sobotni prvenstveni tekmi proti Interju v sodnikovem dodatku zgrešil enajstmetrovko in s tem zapravil možnost, da bi njegova ekipa osvojila točko.

"Vsem tistim ljudem, ki mislijo, da poznajo nogomet bolje kot kdorkoli drug in ki hkrati žalijo in želijo smrt meni in moji družini, sporočam, da močno upam, da boste nekega dne v svojih malih življenjih našli mir," je na Instagramu zapisal Henry, ki je na tekmi, ta se je končala z zmago Interja z 2:1, pred zapravljeno najstrožjo kaznijo dosegel edini gol za svojo ekipo, in sicer nekaj trenutkov po vstopu na igrišče s klopi za rezervne igralce.

Thomas Henry | Avtor: Profimedia Profimedia

Devetindvajsetletni Henry v tej sezoni stalno vstopa na igrišče kot rezervist, saj po mnenju trenerja po lanski operaciji kolena, v katerem si je strgal vezi, ni pripravljen za vso tekmo. Doslej je v sezoni dosegel tri gole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice