Kilogram moke in riža ter liter olja

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
V športni dvorani Podmežakla bodo 14. decembra pripravili prav posebno hokejsko tekmo, na kateri se bodo pomerili hokejisti Teama Jesenice in ekipe HD Mladi Jesenice.
Oglej si celoten članek

Tekma v jeseniški dvorani bo dobrodelna. Izkupiček bo na prireditvi v sodelovanju s tamkajšnjima zvezo društev mladine in zavodom za šport na Jesenicah namenjen pomoči socialno ogroženim.

Nasprotnik kombiniranega moštva HD Jesenice bo članska ekipa Team Jesenice, ki igra v mednarodni ligi INL. Nastopili bodo znani hokejski obrazi iz najuspešnejših let jeseniškega hokeja, med drugimi tudi Andrej Razinger, Aleš Sodja, Edo Hafner in Albin Felc, del ekipe pa bodo sestavljala tudi dekleta.

Namen akcije je zbiranje pomoči socialno ogroženim. Vstopnina na tekmo je zato, kot obveščajo organizatorji dogodka, kilogram moke, riža in testenin ter liter olja ali kakšna konzerva s hrano.

Tekma bo na sporedu v soboto, 14. decembra, ob 18. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.