Šport
28 ogledov

Kilogram moke in riža ter liter olja

acroni jesenice navijači arhiv Boštjan Tacol
V športni dvorani Podmežakla bodo 14. decembra pripravili prav posebno hokejsko tekmo, na kateri se bodo pomerili hokejisti Teama Jesenice in ekipe HD Mladi Jesenice.

Tekma v jeseniški dvorani bo dobrodelna. Izkupiček bo na prireditvi v sodelovanju s tamkajšnjima zvezo društev mladine in zavodom za šport na Jesenicah namenjen pomoči socialno ogroženim.

Nasprotnik kombiniranega moštva HD Jesenice bo članska ekipa Team Jesenice, ki igra v mednarodni ligi INL. Nastopili bodo znani hokejski obrazi iz najuspešnejših let jeseniškega hokeja, med drugimi tudi Andrej Razinger, Aleš Sodja, Edo Hafner in Albin Felc, del ekipe pa bodo sestavljala tudi dekleta.

Namen akcije je zbiranje pomoči socialno ogroženim. Vstopnina na tekmo je zato, kot obveščajo organizatorji dogodka, kilogram moke, riža in testenin ter liter olja ali kakšna konzerva s hrano.

Tekma bo na sporedu v soboto, 14. decembra, ob 18. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.