Kje je Mario Balotelli?

Foto: Epa mario balotelli
Odhod kontroverznega italijanskega napadalca naj bi bil samo še vprašanje časa.
Oglej si celoten članek

Po poročanju italijanskih medijev je prišlo do popolnega zloma v komunikaciji med Mariem Balotellijem in njegovim klubom Brescio, s katerim je lani kot prost igralec podpisal večletno pogodbo za letno plačo v višini 1,5 milijona evrov + dodatki. Dogovor je predvideval tudi avtomatično podaljšanje, če se klub izogne izpadu v drugo ligo, Balotellija epizoda v Lombardiji pa je zdaj očitno pri koncu.

Težavni nogometaš, ki je nekoč veljal za enega najobetavnejših igralcev na svetu, a so njegov razvoj ohromile številne sporne aktivnosti izven igrišča, je po neuradnih informacijah manjkal na treningu italijanskega prvoligaša, kjer pa so se na novinarsko poizvedbo odzali le z "nimamo komentarja".

Balotelli je prejšnji teden zavrnil namigovanja o nesoglasjih znotraj moštva, vendar so ga novinarji zasačili med individualnimi treningi na mestih, ki so običajno rezervirana za mladinsko selekcijo, medtem ko je ekipa trenirala po ustaljenem programu.

Foto: Epa mario balotelli

Napadalec, ki bo avgusta dopolnil 30 let, se je rodil v Palermu, velik del otroštva pa je preživel prav v Brescii, kamor se je preselil z rodnimi staršimi, ki so ga nato dali v rejo Balotellijem. Čeprav ima pogodbo s klubom sklenjeno do leta 2022, se zdi vse bolj verjetno, da bo domači kraj zapustil že po eni sezoni.

V sezoni, ki jo je prekinila pandemija koronavirusa, je odiral 19 tekem v Serie A in dosegel pet golov. Brescia ima po 26 krogih na računu 16 točk in zaseda zadnje mesto ligaške lestvice.

Foto: Epa mario balotelli


 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.