Šport > Nogomet
205 ogledov

Kje je Mario Balotelli?

mario balotelli Epa
Odhod kontroverznega italijanskega napadalca naj bi bil samo še vprašanje časa.

Po poročanju italijanskih medijev je prišlo do popolnega zloma v komunikaciji med Mariem Balotellijem in njegovim klubom Brescio, s katerim je lani kot prost igralec podpisal večletno pogodbo za letno plačo v višini 1,5 milijona evrov + dodatki. Dogovor je predvideval tudi avtomatično podaljšanje, če se klub izogne izpadu v drugo ligo, Balotellija epizoda v Lombardiji pa je zdaj očitno pri koncu.

Težavni nogometaš, ki je nekoč veljal za enega najobetavnejših igralcev na svetu, a so njegov razvoj ohromile številne sporne aktivnosti izven igrišča, je po neuradnih informacijah manjkal na treningu italijanskega prvoligaša, kjer pa so se na novinarsko poizvedbo odzali le z "nimamo komentarja".

Balotelli je prejšnji teden zavrnil namigovanja o nesoglasjih znotraj moštva, vendar so ga novinarji zasačili med individualnimi treningi na mestih, ki so običajno rezervirana za mladinsko selekcijo, medtem ko je ekipa trenirala po ustaljenem programu.

mario balotelli | Avtor: Epa Epa

Napadalec, ki bo avgusta dopolnil 30 let, se je rodil v Palermu, velik del otroštva pa je preživel prav v Brescii, kamor se je preselil z rodnimi staršimi, ki so ga nato dali v rejo Balotellijem. Čeprav ima pogodbo s klubom sklenjeno do leta 2022, se zdi vse bolj verjetno, da bo domači kraj zapustil že po eni sezoni.

V sezoni, ki jo je prekinila pandemija koronavirusa, je odiral 19 tekem v Serie A in dosegel pet golov. Brescia ima po 26 krogih na računu 16 točk in zaseda zadnje mesto ligaške lestvice.

mario balotelli | Avtor: Epa Epa


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.