Klejbanova se bori z rakom

Foto: EPA
Foto: EPA
Mlada ruska teniška igralka Alisa Klejbanova je danes sporočila, da zaradi zdravljenja raka nekaj časa ne bo nastopala. Prav na svoj 22. rojstni dan je Klejbanova v zapisu na spletni strani združenja igralk WTA pojasnila, zakaj je bila na teniških igriščih nazadnje maja.
Oglej si celoten članek

Klejbanova je sporočila, da so zdravniki pri njej odkrili maligne limfome oziroma Hodgkinovo bolezen. "Danes je moj rojstni dan. Vsem bi se rada zahvalila za številne dobre želje. Prav zdaj prestajam težke čase, odkrili so, da imam raka. V Italiji sem na zdravljenju in za zdaj gre dobro. A zavedam se, da bo potrebno še veliko volje in boja, da bom ozdravela. Dobra novica pa je, da se bom lahko potem spet ukvarjala s tenisom. Nekaj časa me ne bo na igriščih, a se kmalu spet vidimo," je zapisala ruska igralka.

Februarja je bila že med najboljšimi 20 na svetu, potem pa zaradi bolezni od maja ni več nastopala, izpustiti je morala tudi odprto prvenstvo Francije in Wimbledon. V svoji karieri je doslej dobila dva turnirja WTA. Hitro okrevanje so Rusinji zaželeli tudi v združenju WTA, spodbudna sporočila pa so ji poslale tudi nekatere teniške igralke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.