Klemen Kosi osvojil Južno Ameriko

Foto: EPA
Foto: EPA
Po smukaških preizkušnjah južnoameriškega pokala v čilskem El Coloradu sta bili še dve tekmi, in sicer superkombinacija in superveleslalom, na katerih je slovenski smučar Klemen Kosi dvakrat zasedel najvišjo stopničko.
Oglej si celoten članek

S tema zmagama si je Klemen Kosi tekmo pred koncem zagotovil skupno zmago v južnoameriškem pokalu. Kosi je vodil že po prvem, superveleslalomskem delu superkombinacije, na koncu pa je zmagal s prednostjo šestih desetink sekunde pred reprezentančnim kolegom Martinom Čatrom. Tilen Debelak je bil peti, medtem ko Andrej Šporn, ki je na superveleslalomu zasedel četrto mesto, na slalomu ni nastopil.

V SVSL štirje Slovenci med osmerico

Kosi je nato slavil še na specialnem superveleslalomu, najbolj pa se mu je približal Čeh Ondrej Bank, ki je zaostal 61 stotink sekunde. Z zaostankom 85 stotink je tretje mesto zasedel Šporn, Čater je bil četrti, Debelak pa osmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.