Klepačeva dobila tekmici v četrtfinalu

Foto: Profimedia
Koprčanka Andreja Klepač, ki bo kot četrta slovenska teniška igralka nastopila na zaključnem turnirju sezone, je danes ponoči dobila tekmici v četrtfinalu.
Oglej si celoten članek

Žreb je Andreji Klepač, ki dvojice igra skupaj s Španko Marío José Martínez Sánchez, najprej namenil tretji nosilki sklepnega turnirja v Singapurju, Madžarko Timeo Babos in Čehinjo Andreo Hlavačkovo.

Medtem ko zaključni turnir ženske teniške sezone najboljše osmerice za posameznice že poteka, pa bodo v četrtek nastope v Singapurju začele tudi dvojice. Klepačeva in Sánchezova bosta nastopili na osrednjem igrišču. Doslej sta se z madžarsko - češko navezo pomerili enkrat; letos na turnirju v Cincinnatiju sta bili po treh nizih boljši Baboseva in Hlavačkova.

V primeru zmage v prvem krogu oziroma četrtfinalu slovensko-špansko dvojico čaka boljša ekipa iz dvoboja med prvima nosilkama turnirja, Švicarko Martino Hingis in Yung-Jan Chan iz Tajpeja, ter nemško-češko dvojico Anna-Lena Grönefeld - Kveta Peschke.

Med elito "To je največji uspeh v moji karieri"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.