Šport
58 ogledov

Klepačeva dobila tekmici v četrtfinalu

Andreja Klepač
Koprčanka Andreja Klepač, ki bo kot četrta slovenska teniška igralka nastopila na zaključnem turnirju sezone, je danes ponoči dobila tekmici v četrtfinalu.

Žreb je Andreji Klepač, ki dvojice igra skupaj s Španko Marío José Martínez Sánchez, najprej namenil tretji nosilki sklepnega turnirja v Singapurju, Madžarko Timeo Babos in Čehinjo Andreo Hlavačkovo.

Medtem ko zaključni turnir ženske teniške sezone najboljše osmerice za posameznice že poteka, pa bodo v četrtek nastope v Singapurju začele tudi dvojice. Klepačeva in Sánchezova bosta nastopili na osrednjem igrišču. Doslej sta se z madžarsko - češko navezo pomerili enkrat; letos na turnirju v Cincinnatiju sta bili po treh nizih boljši Baboseva in Hlavačkova.

V primeru zmage v prvem krogu oziroma četrtfinalu slovensko-špansko dvojico čaka boljša ekipa iz dvoboja med prvima nosilkama turnirja, Švicarko Martino Hingis in Yung-Jan Chan iz Tajpeja, ter nemško-češko dvojico Anna-Lena Grönefeld - Kveta Peschke.

andreaj klepač Med elito Šport "To je največji uspeh v moji karieri"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.