Klepačeva med dvojicami ostaja v igri

Foto: Žurnal24 Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je izpadla v prvem krogu turnirja v kan
Andreja Klepač je skupaj z Eleno Likhovcevo napredovala v polfinale dvojic. V dveh nizih sta s 6 : 4 in 6 : 1 premagali dvojico Polona Hercog in Sybille Bammer.
Oglej si celoten članek

Izenačeni začetek je kljub mrzlemu in vetrovnemu vremenu obetal pravo večerno teniško poslastico. V nadaljevanju prvega niza sta vendarle nekoliko bolje zaigrali Elena Likhovtseva in Andreja Klepač, nasprotnici pa sta storili preveč neizsiljenih napak. Kljub slabši predstavi sta ohranili sproščeno vzdušje in zabavali gledalce ob igrišču. Sybille Bammer se je tako ob zgrešenem zamahu z loparjem preprosto nasmejala in s svojo dobro voljo potegnila za seboj občinstvo.

Polona Hercog in Bammerjeva kljub borbenosti nista več mogli slediti visokemu ritmu, ki sta ga narekovali nasprotnici; Klepačeva in Likhovtseva sta se tako prepričljivo, s končnim izidom 6 : 4 in 6 : 1, uvrstili v polfinale.

Klepačeva je bila ob koncu srečanja vidno zadovoljna z njuno predstavo, Hercogova pa je po njenem drugem dvoboju ta dan izjavila: "Dopoldanski dvoboj name ni vplival, saj med igro zaradi napetosti sploh nisem čutila utrujenosti. Mraza sploh nisem čutila, lahko bi bilo tudi minus pet stopinj."

V polfinale sta tako napredovali Andreja Klepač in Elena Likhovtseva, ki se bosta za preboj v finale pomerili z zmagovalkama srečanja med Stephanie Foretz in Emmanuelle Gagliardi ter Katarino Kachlikovo in Katie O'Brien.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.