Klepačeva spet zmagala

Foto: Žurnal24 Klepačeva se je uvrstila v tretje kolo.
V drugem kolu kvalifikacij na turnirju WTA v Aucklandu se je Andreja Klepač veselila zmage nad Riko Fudživaro. Zdaj jo čaka Meusburgerjeva, igralka, ki je izločila Mašo Zec Peškirič.
Oglej si celoten članek
Andreja Klepač je bila uspešna tudi v drugem kolu kvalifikacij na turnirju WTA v Aucklandu z nagradnim skladom 220.000 ameriških dolarjev. Za Mašo Zec-Peškirič, ki je bila prav tako uspešna v prvem krogu, pa je nastopov konec, saj jo je v drugem izločila Avstrijka Yvonne Meusburger.

Klepačeva je po zmagi v uvodnem krogu kvalifikacij za nastop na glavnem turnirju v Aucklandu zmago slavila tudi v drugem krogu, ko je bila v dveh nizih s 6:2 in 6:4 boljša od Japonke Rike Fudživara. V tretjem krogu kvalifikacij se bo pomerila s četrto nosilko Meusburgerjevo, ki je v drugem krogu izločila Slovenko Zec-Peškiričevo. Slednja je v drugem krogu kvalifikacij morala priznati premoč avstrijski tekmici, ki je slavila zmago s 6:2 in 6:3.

Na turnirju v Aucklandu bi morala nastopiti tudi Katarina Srebotnik, ki je bila celo četrta nosilka glavnega turnirja, a je najboljša slovenska igralka nastop tik pred novim letom zaradi poškodbe odpovedala. Prva nosilka turnirja, ki najboljšim služi kot priprava na prvi turnir za veliki slam v sezoni, odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu, je Rusinja Jelena Dementjeva.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.