Šport
10 ogledov

Klepačeva spet zmagala

Klepačeva se je uvrstila v tretje kolo. Žurnal24 main
V drugem kolu kvalifikacij na turnirju WTA v Aucklandu se je Andreja Klepač veselila zmage nad Riko Fudživaro. Zdaj jo čaka Meusburgerjeva, igralka, ki je izločila Mašo Zec Peškirič.
Andreja Klepač je bila uspešna tudi v drugem kolu kvalifikacij na turnirju WTA v Aucklandu z nagradnim skladom 220.000 ameriških dolarjev. Za Mašo Zec-Peškirič, ki je bila prav tako uspešna v prvem krogu, pa je nastopov konec, saj jo je v drugem izločila Avstrijka Yvonne Meusburger.

Klepačeva je po zmagi v uvodnem krogu kvalifikacij za nastop na glavnem turnirju v Aucklandu zmago slavila tudi v drugem krogu, ko je bila v dveh nizih s 6:2 in 6:4 boljša od Japonke Rike Fudživara. V tretjem krogu kvalifikacij se bo pomerila s četrto nosilko Meusburgerjevo, ki je v drugem krogu izločila Slovenko Zec-Peškiričevo. Slednja je v drugem krogu kvalifikacij morala priznati premoč avstrijski tekmici, ki je slavila zmago s 6:2 in 6:3.

Na turnirju v Aucklandu bi morala nastopiti tudi Katarina Srebotnik, ki je bila celo četrta nosilka glavnega turnirja, a je najboljša slovenska igralka nastop tik pred novim letom zaradi poškodbe odpovedala. Prva nosilka turnirja, ki najboljšim služi kot priprava na prvi turnir za veliki slam v sezoni, odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu, je Rusinja Jelena Dementjeva.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.