Klepet s šampionom

Foto: Nik Rovan Dejan Zavec je v petek obranil naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji p
Svetovni boksarski prvak Dejan Zavec bo v ponedeljek nekaj minut čez 12. uro gost spletne klepetalnice na www.zurnal24.si/sport! Lahko nam pošljete vprašanja zanj!
Oglej si celoten članek

Danes boste nekaj minut čez 12. uro lahko poklepetali s slovenskim šampionom v veltrski kategoriji (različica IBF) Dejanom Zavcem, ki bo gost spletne klepetalnice na www.zurnal24.si/sport! Vprašanja zanj nam pošljite s pomočjo spodnjega obrazca. Izmed vseh, ki boste sodelovali, bomo izžrebali nekoga, ki bo dobil majico z boksarjevim podpisom.

Zdaj je na vrsti Poljak
Spomnimo, Zavec je v petek v dvorani Tivoli ubranil naslov svetovnega prvaka proti žilavemu Argentincu Rodolfu Ezequielu Martinezu, potem ko je sodnik 45 sekund pred koncem zadnje runde prekinil dvoboj. Zavec po dvoboju ni skrival zadovoljstva, pogled pa je že usmeril naprej: "Naslov bom naslednjič branil junija ali julija proti Poljaku Rafału Jackiewiczu, s katerim imava še neporavnane račune. Nato pa bo treba trezno razmisliti, kako naprej. Z enim očesom pa že gledam proti Ameriki."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.