Šport
19 ogledov

Klepet s šampionom

Dejan Zavec je v petek obranil naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji p Nik Rovan
Svetovni boksarski prvak Dejan Zavec bo v ponedeljek nekaj minut čez 12. uro gost spletne klepetalnice na www.zurnal24.si/sport! Lahko nam pošljete vprašanja zanj!

Danes boste nekaj minut čez 12. uro lahko poklepetali s slovenskim šampionom v veltrski kategoriji (različica IBF) Dejanom Zavcem, ki bo gost spletne klepetalnice na www.zurnal24.si/sport! Vprašanja zanj nam pošljite s pomočjo spodnjega obrazca. Izmed vseh, ki boste sodelovali, bomo izžrebali nekoga, ki bo dobil majico z boksarjevim podpisom.

Zdaj je na vrsti Poljak
Spomnimo, Zavec je v petek v dvorani Tivoli ubranil naslov svetovnega prvaka proti žilavemu Argentincu Rodolfu Ezequielu Martinezu, potem ko je sodnik 45 sekund pred koncem zadnje runde prekinil dvoboj. Zavec po dvoboju ni skrival zadovoljstva, pogled pa je že usmeril naprej: "Naslov bom naslednjič branil junija ali julija proti Poljaku Rafału Jackiewiczu, s katerim imava še neporavnane račune. Nato pa bo treba trezno razmisliti, kako naprej. Z enim očesom pa že gledam proti Ameriki."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.