Kličko na operacijo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V petek so v bolnišnico v Düsseldorfu zaradi bolečin v trebuhu prepeljali ukrajinskega boksarskega šampiona Vladimirja Klička, ki bo potreboval operacijo. Borba proti Jean-Marcu Mormecku 10. decembra je v nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak v težki kategoriji po verzijah WBA, IBF in WBO je v petek začutil bolečine v predelu trebuha, zaradi česar so ga nemudoma prepeljali v bolnišnico v Düsseldorf. Zdravniki so Vladimirja Klička temeljito pregledali in ugotovili, da ima ukrajinski šampion težav z ledvičnimi kamni, ki jih bo potrebno zdravniško odstraniti.

Čeprav ne gre za nadležno poškodbo, ki bi zahtevala več mesecev okrevanja, pa je borba Klička proti Jean-Marcu Mormecku 10. decembra zdaj postavljena pod vprašaj. Kličkov menedžer Bern Bönte borbe sicer še ni dokončno odpovedal: "Šele po operaciji bomo lahko z natančnostjo določili, ali bo Kličko lahko šel v ring." Klička zdaj čaka napeta bitka s časom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.