Šport
14 ogledov

Kličko na operacijo

Mormeck vladimir kličko Reuters
V petek so v bolnišnico v Düsseldorfu zaradi bolečin v trebuhu prepeljali ukrajinskega boksarskega šampiona Vladimirja Klička, ki bo potreboval operacijo. Borba proti Jean-Marcu Mormecku 10. decembra je v nevarnosti.

Svetovni prvak v težki kategoriji po verzijah WBA, IBF in WBO je v petek začutil bolečine v predelu trebuha, zaradi česar so ga nemudoma prepeljali v bolnišnico v Düsseldorf. Zdravniki so Vladimirja Klička temeljito pregledali in ugotovili, da ima ukrajinski šampion težav z ledvičnimi kamni, ki jih bo potrebno zdravniško odstraniti.

Čeprav ne gre za nadležno poškodbo, ki bi zahtevala več mesecev okrevanja, pa je borba Klička proti Jean-Marcu Mormecku 10. decembra zdaj postavljena pod vprašaj. Kličkov menedžer Bern Bönte borbe sicer še ni dokončno odpovedal: "Šele po operaciji bomo lahko z natančnostjo določili, ali bo Kličko lahko šel v ring." Klička zdaj čaka napeta bitka s časom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.