Kličko napovedal KO

Foto: Žurnal24 Vladimir Kličko (levo) je prepričan, da bodo pasovi ostali v njegovi lasti. (Fot
Ogrevanje pred mega boksarskim spektaklom v Hamburgu pred 50.00 gledalci med Vladimirjem Kličkom in Davidom Hayem se je že začelo. Ukrajinec je napovedal, da bo Britanca gladko knock-outiral.
Oglej si celoten članek

Vladimir Kličko (svetovni prvak v težki kategoriji po verzijah IBF, WBO in IBO) in David Haye (svetovni prvak po verziji WBA) se bosta pomerila 2. julija v Hamburgu na stadionu Imtech Arena pred več kot 50.000 boksarskimi navdušenci. Ukrajinec je v svoji karieri ob le treh porazih nanizal že kar 55. zmag, od tega jih je kar 49. dosegel s knock-outom. Pred borbo z gobezdavim Britancem pa napovedal že svoj 50. knoock-out: "Do sedaj sm knock-outiral 49 boksarjev, David Haye pa bo 50. na moji listi." Samozavesti mlajšemu od bratov Kličko res ne manjka: "Borbe se že veselim. V ringu me čaka pravi izziv. Pripravljen sem, ker sem pravi profesionalec in to počnem že zelo dolgo. Ljubim izzive."

Dr. Steelhammer se je obregnil tudi ob številne provaokacije, ki prihajajo iz tabora Britanca: "Haye se poskuša rešiti z igranjem psiholoških igric." Haye je sicer vpisal že 25. zmag in le en poraz. Zanimivo, da je le v dveh primerih njegov nasprotnik dočakal konec borbe. "Je hiter in ima razmerje zmag in porazov, ki govori samo zase. Veliko borb je dobil s knock-outom, zato ne bom podcenjeval njegove moči in hitrosti. Točno vem, kaj pričakujem od svojih nasprotnikov," je dejal Vladimir Kličko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.