Šport
25 ogledov

Kličko napovedal KO

Vladimir Kličko (levo) je prepričan, da bodo pasovi ostali v njegovi lasti. (Fot Žurnal24 main
Ogrevanje pred mega boksarskim spektaklom v Hamburgu pred 50.00 gledalci med Vladimirjem Kličkom in Davidom Hayem se je že začelo. Ukrajinec je napovedal, da bo Britanca gladko knock-outiral.

Vladimir Kličko (svetovni prvak v težki kategoriji po verzijah IBF, WBO in IBO) in David Haye (svetovni prvak po verziji WBA) se bosta pomerila 2. julija v Hamburgu na stadionu Imtech Arena pred več kot 50.000 boksarskimi navdušenci. Ukrajinec je v svoji karieri ob le treh porazih nanizal že kar 55. zmag, od tega jih je kar 49. dosegel s knock-outom. Pred borbo z gobezdavim Britancem pa napovedal že svoj 50. knoock-out: "Do sedaj sm knock-outiral 49 boksarjev, David Haye pa bo 50. na moji listi." Samozavesti mlajšemu od bratov Kličko res ne manjka: "Borbe se že veselim. V ringu me čaka pravi izziv. Pripravljen sem, ker sem pravi profesionalec in to počnem že zelo dolgo. Ljubim izzive."

Dr. Steelhammer se je obregnil tudi ob številne provaokacije, ki prihajajo iz tabora Britanca: "Haye se poskuša rešiti z igranjem psiholoških igric." Haye je sicer vpisal že 25. zmag in le en poraz. Zanimivo, da je le v dveh primerih njegov nasprotnik dočakal konec borbe. "Je hiter in ima razmerje zmag in porazov, ki govori samo zase. Veliko borb je dobil s knock-outom, zato ne bom podcenjeval njegove moči in hitrosti. Točno vem, kaj pričakujem od svojih nasprotnikov," je dejal Vladimir Kličko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.