Kličko odpovedal dvoboj proti Pulevu

Foto: EPA
Foto: EPA
Ukrajinski boksarski šampion v težki kategoriji Vladimir Kličko je zaradi poškodbe mišice roke, natrganega bicepsa, odpovedal dvoboj za obrambo naslova svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji IBF z Bolgarom Kubratom Pulevom.
Oglej si celoten članek

Dvoboj med Vladimirjem Kličkom in Kubratom Pulevom je bil sprva načrtovan 6. septembra v Hamburgu, v tamkajšnji areni O2.

Osemintridesetletni Kličko se je poškodoval med rednim petkovim treningom. Po navedbah iz njegovega tabora bodo dvoboj preložili na november, odvil naj bi se 15. novembra prav tako v Hamburgu, kjer pa so za septembrski boksarski spektakel že razprodali dvorano, na voljo je bilo 15.000 vstopnic.

Postal bo očka

Prav v teh dneh pa je po družbenih omrežjih in tabloidnih medijih zaokrožila novica, da Kličko skupaj s 25-letnim dekletom, filmsko igralko Hayden Panettiere pričakujeta rojstvo deklice. Noseča Panettierejeva je srečno vest razkrila za tračarski televizijski kanal E! News na podelitvi nagrad emmy v Los Angelesu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.