Šport
26 ogledov

Kličko odpovedal dvoboj proti Pulevu

vladimir kličko Mormeck EPA
Ukrajinski boksarski šampion v težki kategoriji Vladimir Kličko je zaradi poškodbe mišice roke, natrganega bicepsa, odpovedal dvoboj za obrambo naslova svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji IBF z Bolgarom Kubratom Pulevom.

Dvoboj med Vladimirjem Kličkom in Kubratom Pulevom je bil sprva načrtovan 6. septembra v Hamburgu, v tamkajšnji areni O2.

Osemintridesetletni Kličko se je poškodoval med rednim petkovim treningom. Po navedbah iz njegovega tabora bodo dvoboj preložili na november, odvil naj bi se 15. novembra prav tako v Hamburgu, kjer pa so za septembrski boksarski spektakel že razprodali dvorano, na voljo je bilo 15.000 vstopnic.

Postal bo očka

Prav v teh dneh pa je po družbenih omrežjih in tabloidnih medijih zaokrožila novica, da Kličko skupaj s 25-letnim dekletom, filmsko igralko Hayden Panettiere pričakujeta rojstvo deklice. Noseča Panettierejeva je srečno vest razkrila za tračarski televizijski kanal E! News na podelitvi nagrad emmy v Los Angelesu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice