Klinarjeve ne bo na EP v Herningu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Poškodba rame ustavila slovensko plavalko in ji preprečila nastop na prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Slovenska plavalka Anja Klinar je bila zaradi poškodbe prisiljena odpovedati nastop na prihajajočem evropskem prvenstvu (EP), ki bo med 12. in 15. decembrom na Danskem. Najboljša slovenska plavalka zadnjih let bo tako izpustila še drugo prvenstvo, saj je poleti že odpovedala nastop na svetovnem prvenstvu v Barceloni.

"Rama še vedno ni v redu. Zdaj hodim na fizioterapijo, sama čutim, da gre na bolje in opravila sem že nekaj lažjih treningov na suhem in v vodi," je dejala Klinarjeva, ki se bo zdaj osredotočila na priprave na EP, ki ga bo avgusta prihodnje leto gostil Berlin.

Selektor slovenske plavalske reprezentance Miha Potočnik sicer prav te dni končuje spisek reprezentantov za nastop na prvenstvu v 25-metrskih bazenih. Trenutno je na seznamu devet potnikov za Dansko, konec tedna pa bi se jim z izpolnjeno normo lahko pridružil še kdo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.