Šport
26 ogledov

Klinarjeve ne bo na EP v Herningu

Anja Klinar Reuters
Poškodba rame ustavila slovensko plavalko in ji preprečila nastop na prvenstvu.

Slovenska plavalka Anja Klinar je bila zaradi poškodbe prisiljena odpovedati nastop na prihajajočem evropskem prvenstvu (EP), ki bo med 12. in 15. decembrom na Danskem. Najboljša slovenska plavalka zadnjih let bo tako izpustila še drugo prvenstvo, saj je poleti že odpovedala nastop na svetovnem prvenstvu v Barceloni.

"Rama še vedno ni v redu. Zdaj hodim na fizioterapijo, sama čutim, da gre na bolje in opravila sem že nekaj lažjih treningov na suhem in v vodi," je dejala Klinarjeva, ki se bo zdaj osredotočila na priprave na EP, ki ga bo avgusta prihodnje leto gostil Berlin.

Selektor slovenske plavalske reprezentance Miha Potočnik sicer prav te dni končuje spisek reprezentantov za nastop na prvenstvu v 25-metrskih bazenih. Trenutno je na seznamu devet potnikov za Dansko, konec tedna pa bi se jim z izpolnjeno normo lahko pridružil še kdo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.