Kline padel pri 135 kilometrov na uro

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski alpski smučar Boštjan Kline je včeraj na smučišču v Kaunertallu med preizkusom smuči za novo sezono padel in dobil močan udarec v glavo. Ker je izgubil zavest, so ga takoj prepeljali v bolnišnico, a je bil že kmalu po hospitalizaciji spet pri zavesti, so danes sporočili s Smučarske zveze Slovenije.
Oglej si celoten članek

Boštjan Kline je čez noč ostal na opazovanju, danes pa se je že vrnil domov. "Med testom smuči sem s hitrostjo 135 kilometrov na uro padel in dobil močan udarec v glavo. V bistvu se ne spominjam ničesar do trenutka, ko sem se v bolnišnici zbudil. Razen nekaj prask in modric pa k sreči nimam nobenih drugih poškodb. Gremo naprej," je po vrnitvi domov dejal lanski dvakratni mladinski svetovni prvak, v smuku in superveleslalomu, iz Crans Montane.

Člana smučarskega kluba Branik Maribor po navodilu zdravnikov čaka dva tedna počitka, nato pa se bo lahko spet nemoteno pripravljal na novo sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.