Klopp izključil Gerrardovo vrnitev

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški strateg je zanikal, da bo legendarni vezist Liverpoola Steven Gerrard znova zaigral za angleškega prvoligaša.
Oglej si celoten članek

V Liverpoolu mnogi nemškega stratega Jürgena Kloppa vidijo kot rešitelja rdečih. Najbolj goreči navijači so pričakovali, da bo novi trener z veseljem sprejel možnost vrnitve klubske legende Stevena Gerrarda, a Nemec nad možnostjo, da bi 35-letni Gerrard še enkrat zaigral za Liverpool, ni najbolj navdušen.

Foto: EPA steven gerrard Gerrard je januarja zapustil klub z Anfielda in se odpravil v ZDA k ekipi Los Angeles Galaxy v tamkajšnji elitni ligi Major League Soccer. Po koncu sezone onstran luže pa so številni navijači v Gerrardovi domovini domnevali, da bo spet prišel k Liverpoolu.

"Steven je legenda. Imel sem nekaj stikov z njim, nekajkrat sva se slišala. Če bo v Liverpoolu in bo želel pred naslednjo sezono trenirati z nami, ne vidim nobene težave. Toda to je to," je za časnik Liverpool Echo dejal Klopp.

S tem je zanikal navedbe časnika Independent, ki je poročal, da Gerrard prihaja nazaj v Liverpool in da bo igral v spomladanskem delu sezone. Američani naj bi sicer zanj zahtevali odškodnino, saj ima pogodbo z njimi do konca leta 2016.

Gerrard je pred selitvijo v ZDA za Liverpool odigral 708 uradnih tekem v 17 letih. V drugi karieri je za Los Angeles zbral 14 nastopov in dosegel dva gola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.