Šport > Nogomet
43 ogledov

Klopp izključil Gerrardovo vrnitev

jurgen klopp EPA
Nemški strateg je zanikal, da bo legendarni vezist Liverpoola Steven Gerrard znova zaigral za angleškega prvoligaša.

V Liverpoolu mnogi nemškega stratega Jürgena Kloppa vidijo kot rešitelja rdečih. Najbolj goreči navijači so pričakovali, da bo novi trener z veseljem sprejel možnost vrnitve klubske legende Stevena Gerrarda, a Nemec nad možnostjo, da bi 35-letni Gerrard še enkrat zaigral za Liverpool, ni najbolj navdušen.

steven gerrard | Avtor: EPA EPA
Gerrard je januarja zapustil klub z Anfielda in se odpravil v ZDA k ekipi Los Angeles Galaxy v tamkajšnji elitni ligi Major League Soccer. Po koncu sezone onstran luže pa so številni navijači v Gerrardovi domovini domnevali, da bo spet prišel k Liverpoolu.

"Steven je legenda. Imel sem nekaj stikov z njim, nekajkrat sva se slišala. Če bo v Liverpoolu in bo želel pred naslednjo sezono trenirati z nami, ne vidim nobene težave. Toda to je to," je za časnik Liverpool Echo dejal Klopp.

S tem je zanikal navedbe časnika Independent, ki je poročal, da Gerrard prihaja nazaj v Liverpool in da bo igral v spomladanskem delu sezone. Američani naj bi sicer zanj zahtevali odškodnino, saj ima pogodbo z njimi do konca leta 2016.

Gerrard je pred selitvijo v ZDA za Liverpool odigral 708 uradnih tekem v 17 letih. V drugi karieri je za Los Angeles zbral 14 nastopov in dosegel dva gola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.