Klopp: ''Nimam časa za Real Madrid''

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid je z remijem proti zadnjeuvrščeni ekipi španske nogometne lige dokazal, da se kriza v taboru galaktikov nadaljuje. Barcelona bo imela že nocoj priložnost, da razliko poveča na 18 točk, obupani navijači Reala pa že razmišljajo o zamenjavi Joséja Mourinha.
Oglej si celoten članek

Navijači kraljevega Reala postajajo vse bolj nestrpni, saj galaktiki v letošnji sezoni nikakor ne najdejo forme, ki jih je krasila v lanski sezoni, v kateri so dosegli kar 100 ligaških točk. Madridčani so si zadnjo blamažo privoščili v soboto, ko so na gostovanju pri zadnji ekipi La Lige v Pamploni remizirali z Osasuno.

Po željah navijačev naj bi bil glavni favorit za zamenjavo Joséja Mourinha trener Borussie Dortmund Jürgen Klopp. Nemški nogometni strateg se je na govorice odzval v tradicionalno šaljivem slogu: ''Vem, da si je veliko navijačev ogledalo naše tekmo z Realom in jim je bila všeč naša igra,'' je za nemški Bild povedal 45-letnik.
Foto: EPA jose mourinho Klopp, ki je v lanski sezoni Borussio popeljal do ligaške in pokalne zmage, je navdušil številne španske navijače, vendar v tem trenutku nima časa za Real Madrid. ''Morda si navijači Madrida ponovno želijo nemškega trenerja. Ampak na žalost nimam časa, da bi razmišljal o tem,'' je na vprašanje, kakšna je možnost, da prevzame Real, odgovoril Nemec.

Klopp je na svojem trenutnem položaju izpolnil vsa pričakovanja, Borussio pa v osmini finala Lige prvakov čaka obračun s Šahtarjem. Nemški prvoligaš je skupinski del zaključil na vrhu svoje skupine, pred Realom. Kljub govoricam, ki ga povezujejo s španskimi prvaki, pa Klopp vztraja: ''Zagotovo je le to, da imam z Borussio sklenjeno pogodbo do leta 2016.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.