Šport > Nogomet
27 ogledov

Klopp: ''Nimam časa za Real Madrid''

jürgen klopp EPA
Real Madrid je z remijem proti zadnjeuvrščeni ekipi španske nogometne lige dokazal, da se kriza v taboru galaktikov nadaljuje. Barcelona bo imela že nocoj priložnost, da razliko poveča na 18 točk, obupani navijači Reala pa že razmišljajo o zamenjavi Joséja Mourinha.

Navijači kraljevega Reala postajajo vse bolj nestrpni, saj galaktiki v letošnji sezoni nikakor ne najdejo forme, ki jih je krasila v lanski sezoni, v kateri so dosegli kar 100 ligaških točk. Madridčani so si zadnjo blamažo privoščili v soboto, ko so na gostovanju pri zadnji ekipi La Lige v Pamploni remizirali z Osasuno.

Po željah navijačev naj bi bil glavni favorit za zamenjavo Joséja Mourinha trener Borussie Dortmund Jürgen Klopp. Nemški nogometni strateg se je na govorice odzval v tradicionalno šaljivem slogu: ''Vem, da si je veliko navijačev ogledalo naše tekmo z Realom in jim je bila všeč naša igra,'' je za nemški Bild povedal 45-letnik.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
Klopp, ki je v lanski sezoni Borussio popeljal do ligaške in pokalne zmage, je navdušil številne španske navijače, vendar v tem trenutku nima časa za Real Madrid. ''Morda si navijači Madrida ponovno želijo nemškega trenerja. Ampak na žalost nimam časa, da bi razmišljal o tem,'' je na vprašanje, kakšna je možnost, da prevzame Real, odgovoril Nemec.

Klopp je na svojem trenutnem položaju izpolnil vsa pričakovanja, Borussio pa v osmini finala Lige prvakov čaka obračun s Šahtarjem. Nemški prvoligaš je skupinski del zaključil na vrhu svoje skupine, pred Realom. Kljub govoricam, ki ga povezujejo s španskimi prvaki, pa Klopp vztraja: ''Zagotovo je le to, da imam z Borussio sklenjeno pogodbo do leta 2016.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.