Klopp s klofuto pozdravil Lehmanna

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nemški nogometni strateg Jürgen Klopp se je tako razveselil svojega prijatelja Jensa Lehmanna, da mu je ob snidenju v Londonu prisolil klofuto.
Oglej si celoten članek

Nemški mediji so se dan po tekmi med Borussio Dortmund in Arsenalom, ki jo je z 2:1 dobil lanskoletni finalist Lige prvakov, razpisali o prijateljski klofuti, ki jo je Jürgen Klopp namenil nekdanjemu vrhunskemu vratarju Jensu Lehmannu.
Foto: EPA jens lehmann ''Zakaj je Klopp klofnil Lehmanna?'' se sprašuje nemški Bild, a v nadaljevanju razkriva, da se Klopp in nekdanji vratar Borussie odlično razumeta.

Trener Dortmunda si je tekmo proti Arsenalu ogledal s tribune, potem ko mu je Evropska nogometna zveza (Uefa) zaradi izbruha nad četrtim sodnikom na tekmi proti Napoliju pribila še tekmo kazni. Klopp je svoje varovance s tribune spremljal že proti Marseillu, svojo kazen pa je dokončno odslužil na Emiratesu.
 
Lehmann je v Londonu navijal za topničarje, za katere je igral v letih 2003-2008 in 2011. Nemški vratar je prav tako stari znanenc rumeno-črnih, kjer je branil od leta 1999 do 2003. Lehmann se je po tekmi sestal s Kloppom in razkril, da mu je rojak izrekel prav posebno dobrodošlico. ''Pozdravil me je. Nisem vedel, da je dobil še eno tekmo prepovedi. Klofnil me je, a lepo,'' je povedal 43-letni Nemec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.