Šport > Nogomet
29 ogledov

Klopp s klofuto pozdravil Lehmanna

jurgen klopp Reuters
Nemški nogometni strateg Jürgen Klopp se je tako razveselil svojega prijatelja Jensa Lehmanna, da mu je ob snidenju v Londonu prisolil klofuto.

Nemški mediji so se dan po tekmi med Borussio Dortmund in Arsenalom, ki jo je z 2:1 dobil lanskoletni finalist Lige prvakov, razpisali o prijateljski klofuti, ki jo je Jürgen Klopp namenil nekdanjemu vrhunskemu vratarju Jensu Lehmannu.

jens lehmann | Avtor: EPA EPA
''Zakaj je Klopp klofnil Lehmanna?'' se sprašuje nemški Bild, a v nadaljevanju razkriva, da se Klopp in nekdanji vratar Borussie odlično razumeta.

Trener Dortmunda si je tekmo proti Arsenalu ogledal s tribune, potem ko mu je Evropska nogometna zveza (Uefa) zaradi izbruha nad četrtim sodnikom na tekmi proti Napoliju pribila še tekmo kazni. Klopp je svoje varovance s tribune spremljal že proti Marseillu, svojo kazen pa je dokončno odslužil na Emiratesu.
 
Lehmann je v Londonu navijal za topničarje, za katere je igral v letih 2003-2008 in 2011. Nemški vratar je prav tako stari znanenc rumeno-črnih, kjer je branil od leta 1999 do 2003. Lehmann se je po tekmi sestal s Kloppom in razkril, da mu je rojak izrekel prav posebno dobrodošlico. ''Pozdravil me je. Nisem vedel, da je dobil še eno tekmo prepovedi. Klofnil me je, a lepo,'' je povedal 43-letni Nemec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.