Klopp sprejel ponudbo Liverpoola

Foto: EPA
Foto: EPA
Ugibanj na Otoku ni več. Nemec Jürgen Klopp je tudi uradno novi trener 18-kratnih angleških prvakov v nogometu - FC Liverpoola. Novico je danes na spletni strani potrdil tudi Liverpool.
Oglej si celoten članek

Oseminštiridesetletni Nemec je s tem sklenil trimesečni premor po odhodu iz Borussie Dortmunda. Novica sicer ni presenečenje, saj so mediji že več dni namigovali, da bo Klopp novi trener v mestu Beatlov.

Klopp bo na trenerski klopi zamenjal Brendana Rodgersa, ki so ga v klubu po nedeljskem remiju z Evertonom (1:1) uradno poslali na dopust. Zanimivo bo, kako se bo Klopp znašel v tujini, saj je to njegova prva služba izven Nemčije.

Med leti 2001 in 2008 je bil trener pri 1. FSV Mainz 05, nato pa v Dortmundu, s katerim je osvojil dva naslova prvaka in eno pokalno lovoriko. Klub je v letu 2013 popeljal tudi v finale lige prvakov, kjer pa je moral priznati premoč Bayern Münchnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.