Klopp v stilu Balotellija

Foto: Epa
Foto: Epa
Nogometaši Liverpoola so odlično začeli sezono, saj so v svoji prvi tekmi razbili West Ham s 4:0.
Oglej si celoten članek

Liverpool je v prvem krogu angleške Premierlige s kar 4:0 premagal londonski West Ham. Nogometaši iz mesta Beatlov so prikazali odlično igro ter dominirali tekom celotnega srečanja.

Mrežo Kladiv je načel v 19. minuti Mohamed Salah po uigrani akciji. Sadio Mane pa je tik pred zaključkom prvega polčasa zadel za vodstvo 2:0, kar je precej razveselilo Jürgena Kloppa, ki naj bi po mnenju uporabnikov društvenih omrežij ob proslavi posnemal Maria Balotellija.

Foto: Twitter Klopp Balotteli

Tekma je bila dokončno odločena že v 53. minuti, ko so Redsi po sumljivi situaciji povedli 3:0 z novim zadetkom Maneja. Izgledalo je, da je bil Senegalec v prepovedanem položaju.

Tudi nadaljevanje je izgledalo kot igra mačke z mišjo, Livepoolčani so imeli posest žoge več kot 60 % igralnega časa in so do konca tekme še enkrat zatresli nasprotnikovo mrežo. Uspešen je bil rezervist Daniel Sturridge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.