Klose odhaja iz Bayerna

Foto: Žurnal24 Klose zapušča Bayern. Odhaja v Valencio? (Foto: EPA)
Nemški nogometni reprezentant Miroslav Klose bo po štirih letih zapustil nemški klub Bayern München.
Oglej si celoten članek

Iz vodstva bavarskega velikana so namreč danes sporočili, da 32-letnemu Kloseju pogodbe, ki mu poteče 30. junija, ne bodo podaljšali. "Žal nam je, da pogovori s Klosejem niso pripeljali do za nas ugodne rešitve. Mi bi sicer radi z njim podaljšali sodelovanje, vendar so njegovi pogoji – predvsem glede dolžine nadaljnjega sodelovanja in višine plače za nas nesprejemljivi," je dejal šef kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Pri Bayernu so bili Kloseju voljni ponuditi enoletno podaljšanje sodelovanja, nogometaš je želel vsaj dve. "Tu v Münchnu sem preživel štiri zelo lepa in uspešna leta, za kar bi se klubu rad zahvalil. Vedno mi je bilo v čast igrati za ta klub," je dejal na Poljskem rojeni nemški reprezentant, ki je od leta 2007 v dresu Bayerna odigral 98 bundesligaških tekem in zabil 24 golov.

V minuli sezoni pa je v dvajsetih nastopih zmogel le en gol. Klose je z bavarskim klubom v letih 2008 in 2009 osvojil dvojčka – nemško prvenstvo in pokal –, leta 2010 pa je zaigral v finalu Lige prvakov.

Nemški dnevnik Bild poroča, da naj bi se Klose, ki bo v četrtek dopolnil 33 let, zdaj pridružil španskemu prvoligašu Valencii.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.