Klub bo po porazu navijačem vrnil denar

Foto: Profimedia
Pri francoskem velikanu bodo segli v denarnico in navijačem plačali za pot na gostujočo tekmo.
Oglej si celoten članek

Navijači Monaca so se morali sinoči posloviti od naslova državnih prvakov. Da je bila vsa stvar še hujša, so poskrbeli nogometaši Paris Saint-Germaina, ki so njihove ljubljence v Parizu premagali s kar 7:1. PSG je z zmago prišel do sedme lovorike državnih prvakov, pete v zadnjih šestih sezonah.

Po svojem najvišjem porazu v zgodovini lige so se pri Monacu odločili, da bodo svojim navijačem, ki so odšli na gostovanje v francosko glavno mesto, povrnili stroške za ogled tekme. "Monaco se je odločil, da bo vrnil stroške vsem navijačem na gostujočem sektorju. Več informacij o tem, kako bodo stroški povrnjeni, bomo sporočili na začetku naslednjega tedna," so zapisali na uradnem twitter profilu kluba z obale Sredozemskega morja.

Ligue 1 V Franciji vse odločeno

Podpredsednik kluba Vadim Vasiljev je dejal, da se njihova ekipa preprosto ni pojavila na tekmi v Parizu, kjer so nogometaši iz kneževine že po 27 minutah zaostajali z 0:4. "Navijači so bili edini, ki so dobro opravili svoje delo. To je treba nagraditi. Tekma je bila za nas katastrofalna, a so nas navijači vseskozi podpirali. Nardeili bomo vse, da bodo na nas ponosni že po naslednji tekmi," je po debaklu še izjavil Vasiljev.

Bo dovolj poguma? PSG lahko ostane brez lige prvakov

Dvoboj na Parku princev si je ogledalo približno 500 navijačev Monaca, ki so na tekmo potovali sedem ur. Lanski francoski prvak letos za PSG zaostaja za kar 17 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.