Klub kaznoval mladega zvezdnika

Foto: Epa Jadon Sancho
Up angleškega nogometa se je srečal z nemško disciplino.
Oglej si celoten članek

Vodstvo nemškega nogometnega prvoligaša Borussie Dortmund je mladega angleškega zvezdnika Jandona Sancha kaznovalo s 100.000 evri, ker se je z zadnje reprezentančne akcije vrnil z zamudo. Trener Lucien Favre ga je kaznoval še z neigranjem, ko ga v soboto ni uvrstil v kader za prvenstveno tekmo z vodilno Borussio Mönchengladbach.

Kot še poroča nemški dnevnik Bild, se bo 19-letni Sancho vrnil v ekipo za sredino tekmo lige prvakov proti Interju nekdanjega slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića.

Sancho sodi sicer med največje talente evropskega nogometa, veliki angleški klubi pa si ga že želijo pripeljati v svoje vrste. A odškodnina ne bo majhna. Trenutna tržna vrednost 19-letnega Angleža na slovitem nogometnem portalu za prestope Transfermarkt je ocenjena na natanko 100 milijonov evrov.

Sancho je avgusta 2017 za 7,84 milijona iz Manchester Cityja prestopil k dortmundski Borussiji, v tej sezoni pa je mladenič v izemno izenačenem nemškem prvenstvu na sedmih tekmah zbral tri zadetke in kar šest asistenc.

Izjemni Anglež Šok za Bayern, BVB do prve lovorike

V nemškem superpokalu, kjer so Dortmundčani nadigrali Bayern in tako osvojili prvo lovoriko sezone, je Sancho k zmagi prispeval gol in podajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.