Klub svojega zvezdnika prijavil policiji!

Foto: Epa
Foto: Epa
V Liverpoolu se ne šalijo glede prometne varnosti.
Oglej si celoten članek

Mohamed Salah je najbolj vroč nogometaš Liverpoola. Egipčan je v polnem sijaju zablestel v lanski sezoni, ko je bil gonilna sila pohoda do finala Lige prvakov. Odlično je začel tudi letošnjo sezono, med strelce se je vpisal ob visoki zmagi nad West Hamom (4:0) v uvodnem kolu Premier League.

Proslava Klopp v stilu Balotellija

Kljub zvezdniškemu statusu pa se mora Salah držati pravil kot vsi drugi člani kluba in ostali prebivalci mesta Beatlov. In ko se je na družbenih omrežjih pojavil posnetek Salaha, kako med vožnjo (točneje med preživljanjem prometnega zamaška) koristi svoj mobilni telefon, je Liverpool FC ukrepal.

"Klub je po pogovoru z igralcem policiji Merseysida poslal posnetek z opisom okoliščin dogodka," je objavil klub in dodal, da je to vse, kar bodo sporočili o Salahovem primeru.

Policija je potrdila, da je prejela posnetek in ga preusmerila na ustrezni oddelek. Obenem so se Liverpoolu zahvalili za obvestilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    16:06 14. Avgust 2018.

    Verjetno nima denarja, da bi si omislil prostoročni pogovorni komplet.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.