Kluba dogovorjena za menjavo, a v mislih različni osebi

Foto: Profimedia
Neverjeten spodrsljaj pri menjavi košarkarjev.
Oglej si celoten članek

Neverjetna napaka se je zgodila pri dogovarjanju klubov o menjavi igralcev v ligi NBA. V 'tradu' so sicer sodelovali Memphis Grizzlies, Washington Wizards in Phoenix Suns.

Slednji so na zadnjih dveh tekmah zabeležili zmagi, a so še vedno prikovani na dno lige NBA. Igor Kokoškov in sodelavci so bili v zadnjem času nezadovoljni z drago okrepitvijo Trevorjem Arizo in so ga skušali na vsak način prodati. Trade je bil že dogovorjen, Ariza naj bi skupaj z izboroma Memphisa na naslednjem naboru odšel v Washington, Austin Rivers, Wayne Sheldon in Dillon Brooks naj bi se napotili v Phoenix, Kelly Oubre Jr. pa bi končal v Memphisu. A nato je vse skupaj padlo v vodo.

Foto: Profimedia Kelly Oubre Jr

Zgodila se je namreč velika napaka. Suns in Grizzlies so imeli namreč v mislih dva različna košarkarja. Phoenix je v svojih vrstah pričakoval Dillona Brooksa, a so pri Memphisu mislili, da si Sonca želijo MarShona Brooksa, ki prav tako nosi dres Grizlijev. 

Prvotna menjava se tako ni zgodila, sta se pa na koncu uspela dogovoriti Washington in Phoenix. Ariza je odšel v glavno ameriško mesto, v Arizono pa sta se preselila Rivers in Oubre Jr. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.