Šport > Košarka
2644 ogledov

Kluba dogovorjena za menjavo, a v mislih različni osebi

Trevor Ariza
Neverjeten spodrsljaj pri menjavi košarkarjev.

Neverjetna napaka se je zgodila pri dogovarjanju klubov o menjavi igralcev v ligi NBA. V 'tradu' so sicer sodelovali Memphis Grizzlies, Washington Wizards in Phoenix Suns.

Slednji so na zadnjih dveh tekmah zabeležili zmagi, a so še vedno prikovani na dno lige NBA. Igor Kokoškov in sodelavci so bili v zadnjem času nezadovoljni z drago okrepitvijo Trevorjem Arizo in so ga skušali na vsak način prodati. Trade je bil že dogovorjen, Ariza naj bi skupaj z izboroma Memphisa na naslednjem naboru odšel v Washington, Austin Rivers, Wayne Sheldon in Dillon Brooks naj bi se napotili v Phoenix, Kelly Oubre Jr. pa bi končal v Memphisu. A nato je vse skupaj padlo v vodo.

Kelly Oubre Jr | Avtor: Profimedia Profimedia

Zgodila se je namreč velika napaka. Suns in Grizzlies so imeli namreč v mislih dva različna košarkarja. Phoenix je v svojih vrstah pričakoval Dillona Brooksa, a so pri Memphisu mislili, da si Sonca želijo MarShona Brooksa, ki prav tako nosi dres Grizlijev. 

Prvotna menjava se tako ni zgodila, sta se pa na koncu uspela dogovoriti Washington in Phoenix. Ariza je odšel v glavno ameriško mesto, v Arizono pa sta se preselila Rivers in Oubre Jr. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice