Kmalu bo znano, ali bo Kopitar igral za Slovenijo

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
O nastopu Anžeta Kopitarja za Slovenijo v prvi polovici naslednjega tedna.
Oglej si celoten članek

O tem, če bo najboljši slovenski hokejist in zvezdnik severnoameriške lige NHL Anže Kopitar nastopil za slovensko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Kazahstanu, bo Hokejska zveza Slovenije (HZS) sporočila v prvi polovici prihajajočega tedna, so sporočili iz službe za stike z javnostjo Anžeta Kopitarja.

NHL Kopitar in kolegi najboljše pustili za konec

HZS je že govorila z Anžetom Kopitarjem in njegovim klubom Los Angeles Kings o igranju za hokejsko reprezentanco Slovenije na bližajočem se svetovnem prvenstvu divizije I (skupine A), ki bo v kazahstanskem Nur-Sultanu. Pozitivni odgovor s strani kluba pričakujejo v prvi polovici prihajajočega tedna, so še zapisali v sporočilu.

Kopitar je z Los Angeles Kings danes odigral zadnjo tekmo sezone v ligi NHL, kjer ne bo igral v končnici. Kopitar je za reprezentanco med drugim igral tudi na olimpijskih igrah 2014 v Sočiju in prišel do četrtfinala, na prejšnjih OI v Južni Koreji 2018 pa ga ni bilo, ker vodstvo NHL februarja lani ni prekinilo sezone.

Izjemna statistika Od Kopitarja boljši le sloviti Sidney Crosby

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.