Šport
82 ogledov

Kmalu bo znano, ali bo Kopitar igral za Slovenijo

anže kopitar soči olimpijske igre slovenija rusija Stanko Gruden/STA
O nastopu Anžeta Kopitarja za Slovenijo v prvi polovici naslednjega tedna.

O tem, če bo najboljši slovenski hokejist in zvezdnik severnoameriške lige NHL Anže Kopitar nastopil za slovensko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Kazahstanu, bo Hokejska zveza Slovenije (HZS) sporočila v prvi polovici prihajajočega tedna, so sporočili iz službe za stike z javnostjo Anžeta Kopitarja.

Anže Kopitar NHL Šport Kopitar in kolegi najboljše pustili za konec

HZS je že govorila z Anžetom Kopitarjem in njegovim klubom Los Angeles Kings o igranju za hokejsko reprezentanco Slovenije na bližajočem se svetovnem prvenstvu divizije I (skupine A), ki bo v kazahstanskem Nur-Sultanu. Pozitivni odgovor s strani kluba pričakujejo v prvi polovici prihajajočega tedna, so še zapisali v sporočilu.

Kopitar je z Los Angeles Kings danes odigral zadnjo tekmo sezone v ligi NHL, kjer ne bo igral v končnici. Kopitar je za reprezentanco med drugim igral tudi na olimpijskih igrah 2014 v Sočiju in prišel do četrtfinala, na prejšnjih OI v Južni Koreji 2018 pa ga ni bilo, ker vodstvo NHL februarja lani ni prekinilo sezone.

Anže Kopitar Izjemna statistika Šport Od Kopitarja boljši le sloviti Sidney Crosby
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.