Kmalu novo mesto za Prevčeve navijače

Foto: PrSc
Foto: PrSc
Slovenski skakalni šampion bo v še bolj tesnem stiku s svojimi oboževalci.
Oglej si celoten članek

Smučarski skakalci se trenutno nahajajo v kazahstanskem Almatyju, kjer sta na sporedu dve posamični tekmi. Peter Prevc je že v petkovih kvalifikacijah z rekordom naprave pokazal, v kakšni formi je prišel v Centralno Azijo.

Povsem lahko se zgodi, da bo Prevc kmalu, pravzaprav zelo kmalu, že uradno postal dobitnik velikega kristalnega globusa za letošnjo sezono. Pred najbližjim zasledovalcem v skupnem seštevku svetovnega pokala - Nemcem Severinom Freundom - ima 559 točk prednost, do konca pa je še osem tekem. Če bo Prevc po dveh tekmah v Almatyju torej vodil za več kot 600 točk, bo že prišel do skupne zmage.

Čakajo le še Almaty?

In prav na omenjeni scenarij najbrž čakajo ustvarjalci nove spletne strani peter-prevc.com. Skakalec iz Dolenje vasi bo namreč na novem spletnem mestu navijače še bolj podrobno seznanjal s potekom svoje športne kariere.

Zaenkrat je na spletnem naslovu moč videti le logo nove strani, ki si ga lahko ogledate na zgornji fotografiji. Kmalu pa bodo lahki vsi zainteresirani vse o dogajanju okrog njihovega ljubljenca, pa četudi gre za skoraj 5000 kilometrov oddaljeni Almaty, izvedeli na enem mestu.

Glede na zanimanje, ki ga je Prevc s svojimi zmagami letos pozimi razširil med slovenske športne navdušence, ne gre skrbeti, da stran ne bi bila dobro obiskana. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.