Ko bi vsaj očka lahko to videl! Najmlajša Bryantova hčerkica stopila srca!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Očka Bryant bi zagotovo bil ponosen na svojo najmlajšo hčerkico, ki je napravila prve samostojne korake.
Oglej si celoten članek

Najmlajša hčerka Kobeja in Vanesse Bryant je dobesedno naredila svoje prve korake na poti na košarkarska igrišča, njen prvi samostojni sprehod od tete do matere pa je ponosna Vanessa delila preko Instagrama.

"Moja dojenčica! Tako ponosna sem na svojo malo Koko. Capri je danes naredila svoje prve korake od tetke Sophie do matere," je ob video zapisala ponosna mati Bryant.

Mlada Capri Bryant ima sicer komaj 11 mesecev, pa ji je že uspelo napraviti 4 do 5 samostojnih korakov. Zagotovo ne bo treba dolgo čakati, da jo vidimo z žogo v rokah, kako nadaljuje zapuščino svojega očeta, ki je februarja tragično preminil v helikopterski nesreči.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.