Ko ima hudič mlade, jih ima veliko

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Chelseaja bo moral zaradi incidenta na temi z West Hamom počivati eno tekmo in v blagajno krovne nogometne organizacije prispevati 56.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Angleška nogometna zveza (FA) je Joséja Mourinha kaznovala zaradi neprimernih besed, ki jih je ob polčasu srečanja z West Ham Unitedom namenil sodniku Jonathanu Mossu.

Portugalski strateg tako ne bo mogel prisostvovati sobotni ligaški tekmi s Stoke Cityjem, ki bi lahko pomembno vplivala na to, ali bo svojo kariero še nadaljeval v Londonu.

FA je v uradni izjavi zapisala, da bo kazen nemudoma stopila v veljavo, saj je Mourinho krivdo priznal.

''Trener Chelseaja je priznal krivdo za obtožbe glede njegovega vedenja do sodnika v okolici garderob ob polčasu tekme z West Ham Unitedom 24. oktobra 2015,'' je sporočila angleška zveza.

Mourinho v teh dneh bije bitko na številnih frontah. Na bojni nogi se je znašel z angleškimi novinarji, počasi pa naj bi mu hrbet začeli obračati tudi njegovi nogometaši.

Za piko na i ga je doletela še zasebna tožba nekdanje klubske zdravnice Eve Carneiro.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.