Šport > Nogomet
82 ogledov

Ko ima hudič mlade, jih ima veliko

jose mourinho EPA
Trener Chelseaja bo moral zaradi incidenta na temi z West Hamom počivati eno tekmo in v blagajno krovne nogometne organizacije prispevati 56.000 evrov.

Angleška nogometna zveza (FA) je Joséja Mourinha kaznovala zaradi neprimernih besed, ki jih je ob polčasu srečanja z West Ham Unitedom namenil sodniku Jonathanu Mossu.

Portugalski strateg tako ne bo mogel prisostvovati sobotni ligaški tekmi s Stoke Cityjem, ki bi lahko pomembno vplivala na to, ali bo svojo kariero še nadaljeval v Londonu.

FA je v uradni izjavi zapisala, da bo kazen nemudoma stopila v veljavo, saj je Mourinho krivdo priznal.

''Trener Chelseaja je priznal krivdo za obtožbe glede njegovega vedenja do sodnika v okolici garderob ob polčasu tekme z West Ham Unitedom 24. oktobra 2015,'' je sporočila angleška zveza.

Mourinho v teh dneh bije bitko na številnih frontah. Na bojni nogi se je znašel z angleškimi novinarji, počasi pa naj bi mu hrbet začeli obračati tudi njegovi nogometaši.

Za piko na i ga je doletela še zasebna tožba nekdanje klubske zdravnice Eve Carneiro.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.