Ko iz 30.000 grl zadoni Oliverjeva "Cesarica"...

Foto: EPA Hrvaški navijači.
Foto: EPA Hrvaški navijači.
Največji hit legendarnega Oliverja Dragojevića je ganil cel stadion. Kmalu nato je Poljud zadonel...
Oglej si celoten članek

Hrvaški nogometaši so v četrtek v kvalifikacijah za Euro 2020 na Poljudu v Splitu pred več kot 30.000 ljudmi s 3:0 premagali Madžarsko.

Še bolj kot odlična igra naših južnih sosedov pa je tekmo zaznamoval veliki hit Oliverja Dragojevića, "Cesarica", katerega so organizatorji spustili po ozvočenju.

Reke solz Če bi pokojni Oliver videl to, bi zajokal tudi sam

Znano je namreč, kako je Oliver Dragojević zaznamoval Hrvaško in predvsem Dalmacijo, tako da veliki glasbenik še vedno živi v srcih vseh Dalmatincev.

Takoj ko so navijači zališali njegovo pesem, so se pridružili s petjem ter poslali lepo navijaško sliko iz Splita v svet...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:02 13. Oktober 2019.

    Pa dejte že nehat nabijat s to zahrbtno hrvaško zalego! Še sanja se vam ne, kako nas bodo do amena …

  • 06:11 13. Oktober 2019.

    Kerga zanimajo tile ustašoti in kaj jim predvajajo na stadionu,če so vsi mokri,ko jim spustijo pesem enga "kafana" pevca to …

  • 00:01 13. Oktober 2019.

    To a ne oni ustaš Thompson.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.